skip to Main Content

blanksmabouw Onze klanten

Dit zijn onze diensten

Het Blanksma Proces Inzicht is gebaseerd op het principe van ketendenken en ketenintegratie. Ieder project wordt van calculatie tot en met nazorg gerealiseerd door een projectteam. Deze manier van werken vanuit een projectorganisatie heeft bij Blanksmabouw geleid tot een verschuiving van productmanagement naar procesmanagement. De rode draad hierbij is de samenwerking tussen de leden van het projectteam.

Het benaderen van alle projecten vanuit procesmanagement heeft geresulteerd in een goede beheersing van de belangrijkste factoren tijd, kosten, kwaliteit en risico’s. Het beheersen van deze factoren biedt voordelen voor alle leden van de projectteams. Faalkosten gaan omlaag en de bouwkosten worden voor de opdrachtgever gereduceerd. Zo bieden wij onze klanten een goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Naast het werken vanuit procesmanagement is voor de leden van het projectteam ook de wil om samen te werken cruciaal. Deze samenwerking zorgt voor vertrouwen bij onze partners, opdrachtgevers en eigen medewerkers.

Meer weten over Blanksmagroep?

Bel onze klantenservice: 0172 – 438 755

Back To Top