skip to Main Content

Ons DNA Organisatie

Wij zijn Blanksma Dienstverlening

Het is inmiddels heel wat jaren geleden dat Blanksma is opgericht door de gebroeders Blanksma. In 1974 zijn zij gestart als kleine onderaannemer in de betonbouw. Vanaf die tijd ging het snel en heeft de organisatie zich verder ontwikkeld tot een volwaardige aannemer, namelijk Blanksma Bouw.

Vanuit de behoefte die in de markt en bij onze opdrachtgevers ontstond, is in 2006 Blanksma Dienstverlening opgericht als zelfstandig onderhoudsbedrijf. Hierbij gaat het veel meer om servicegerichtheid en het bieden van continuïteit aan gebruikers of bewoners. De werkzaamheden worden immers vaak uitgevoerd in gebouwen en woningen die in gebruik zijn. Als uitgangspunt hanteren wij dat de klant centraal staat. Onze meerwaarde komt vooral tot stand door onze breed inzetbare, klantvriendelijke en vakkundige medewerkers en de snelheid waarmee wij voor opdrachtgevers kunnen handelen. De klant bedienen door te ontzorgen.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een professionele en moderne vastgoed dienstverlener met een breed dienstenportfolio. Wij maken gebruik van speciale softwaretoepassingen om ervoor te zorgen dat we altijd de juiste (management)informatie beschikbaar hebben en om onze medewerkers digitaal aan te kunnen sturen middels het gebruik van een tablet.

Blanksma Dienstverlening is een echt familiebedrijf met een aangename bedrijfscultuur met korte lijnen en een no-nonsens mentaliteit. We hebben vertrouwen in elkaar en gaan respectvol met elkaar om. Door de jaren heen zijn wij dan ook bekend komen te staan als een betrouwbaar, onafhankelijk vastgoed dienstverlener waar het draait om vakkundigheid, betrokkenheid, nuchterheid en het aller beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Het tastbare bewijs hiervan is de grote portfolio van tevreden opdrachtgevers.

Back To Top